hosting

Het rechtenvrije domein van Unsplash

Een van de grootste websites op het gebied van rechtenvrije afbeeldingen is Unsplash. Unsplash kent een gigantisch aanbod van bijdragers die afbeeldingen delen op de website. Op dit moment kent Unsplash meer dan 200 duizend fotografen die foto’s uploaden. Dus, ben jij op zoek naar een van de beste aanbieders van afbeeldingen, zonder dat je er voor hoeft te betalen? Dan is Unsplash perfect voor jou! 

Hier vind je de perfecte afbeeldingen om jouw website layout te vullen. Ben jij benieuwd naar hoe je de beste website layout kiest? Neem dan een kijkje naar onze blog over de impact van de lay-out op jouw website!

De aanbieders van Canva

Pexels biedt een gigantische hoeveelheid aan rechtenvrije afbeeldingen. Pexels is in Duitsland gevestigd en behoort tot Canva. Dit platform functioneert door een grote hoeveelheid bijdragers die foto’s maken, delen, bijwerken en opnieuw posten. Hierdoor beschikt Pexels over een groot aanbod van afbeeldingen die vrij zijn om te gebruiken. Zo heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de meest kleurvolle afbeeldingen. Met het juiste kleurgebruik kunt jij ervoor zorgen dat je website een genot is om te bezoeken!

Net zoals Pexels, is Pixabay in bezit van Canva. Dit platform bied verschillende categorieën aan afbeeldingen. Al deze afbeeldingen zijn gratis om te gebruiken waardoor dit platform perfect is om jouw website mee te perfectioneren. Nieuwe bijdragers op Pixabay kunnen maximaal zeven afbeeldingen toevoegen per week. Dit zorgt ervoor dat bijdragers een bepaalde vertrouwenswaarde krijgen wanneer ze langer op Pixabay actief zijn.

De redding voor jouw website

Zoals je kan zien, zijn er veel verschillende platformen voor rechtenvrije afbeeldingen. Hier hebben we het topje van de ijsberg te pakken. Er zijn veel sites die deze afbeeldingen aanbieden, echter is het wel belangrijk dat je goed op let welke gratis zijn en welke niet. Zo voorkom je vervelende situaties.

Terug
cloud-vips