hosting

Verzendkokers: niet alleen praktisch…

Verzendkokers zijn heel handig om langwerpige producten in te versturen. Neem bijvoorbeeld een paraplu. Deze zou je ook in een normale verzenddoos kunnen versturen, maar dit zal een erg grote doos moeten zijn. Vervolgens heb je veel opvulmateriaal nodig om de doos stevig te maken. Niet handig dus! Een vierkante verzendkoker maakt het proces een stuk makkelijker. Hier kun je langwerpige producten zo inschuiven zonder dat je veel ruimte overhoudt. De dozen zijn stevig en makkelijk te stapelen.

Maar ook erg duurzaam!

Dit maakt ze tot een aantrekkelijke keuze voor zowel bedrijven als particulieren die hun ecologische voetafdruk willen verminderen. Hier zijn enkele redenen waarom verzendkokers een duurzame verpakkingsoplossing bieden:

  1. Minder materiaal verspilling

Verzendkokers worden gemaakt van stevig kraft karton. Hierdoor is er minder materiaal nodig om zelfs meer bescherming te bieden dan een grote traditionele kartonnen doos. Hierdoor wordt de hoeveelheid afval verminderd.

  1. Herbruikbaarheid

Verzendkokers kunnen opnieuw gebruikt worden. Ze kunnen worden opgeslagen en opnieuw worden ingezet voor toekomstige verzendingen, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is. Als je een verzendkoker hebt ontvangen, kun je hem natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. Denk aan een leuk knutselproject!

  1. Recyclebaarheid

Kartonnen verzenddozen zijn gemaakt van gerecycled karton én kunnen na gebruik weer gemakkelijk gerecycled worden. De dozen zijn namelijk gemaakt van testliner, dat is opgebouwd uit gerecyclede papiervezels. Ze kunnen worden gerecycled om nieuwe kartonnen producten te maken, waardoor de vraag naar nieuw materiaal afneemt.

Bij Rotimshop.nl vind je vierkante verzendkokers in verschillende formaten. Zo stuur jij paraplu’s, tafelpoten of vishengels veilig en milieuvriendelijk naar jouw klanten! Je kunt bij Rotimshop al vanaf kleine aantallen kokerdozen bestellen, maar hoe meer je besteld, hoe goedkoper ze worden. Bestel snel en profiteer van de staffelkortingen en snelle levertijden!

Terug
cloud-vips