hosting

Wat is glasvezel?

Wat houdt het precies in? Het is een vorm van internet waardoor je super snel data kan versturen en ontvangen. Binnen de leveranciers van glasvezel, is het mogelijk om verschillende gradaties van snelheid te kiezen. Het is bijvoorbeeld slim voor fanatieke gamers om een hogere snelheid te gebruiken dan een gezin die alleen maar doet internetten.

Dit komt voornamelijk doordat je kunt genieten van een snelle internetsnelheid. Deze internetsnelheid bestaat uit de download- en uploadsnelheid. Ontdek hier de verschillen tussen download- en uploadsnelheid.

Hoe werkt het?

Glasvezel bestaat uit een netwerk van kabels die super snel date kunnen verspreiden van de verzender naar de ontvanger. Zoals de naam al zegt, bestaat het materiaal uit haarfijn glas. Doordat het een zeer grote snelheid heeft en door de bandbreedte is deze vorm van internet zeer populair geworden. Daarnaast lost deze internetvorm het mogelijke probleem op, van het stijgende dataverkeer.

Wat levert het jou op?

Waarom is het eigenlijk slim om hiervan gebruik te maken? Deze vorm van internet beschikt over een ongekende snelheid die je ook nog kan aanpassen bij de abonnementen. Ben jij op zoek naar de aller snelste variant dan kies je het duurste abonnement, heb je het alleen nodig voor kleine dingen, dan kies je het goedkoopste abonnement. Glasvezel is er dus voor iedereen, zonder dat diegene te veel hoeft te betalen.

Van het lange wachten tot je film gedownload is, tot één film per seconde

De mogelijkheden met deze vorm van internetten, zijn oneindig. Voor elke seconde van de dag zou jij een film kunnen downloaden. Heb je liever een game ervaring in 4K? Geen probleem! De mogelijkheden van glasvezel zijn bijna oneindig, dus leef je uit met een oneindige internet snelheid!

Terug
cloud-vips