Wat is payroll?

Payroll, hoe werkt het?

Zie een payrollbedrijf als een externe afdeling van uw bedrijf. Zij nemen zodanig de belangrijkste personeelszaken van u over. Bij payroll van staan uw medewerkers niet bij u op de loonlijst, maar bij een bedrijf zoals wij, Smart Services. U als opdrachtgever geeft de personeels- en salarisadministratie uit handen. U heeft volledige focus op het werven en selecteren van medewerkers. Wanneer u de juiste medewerker heeft gevonden, meldt u deze aan bij Smart Services en wordt deze toegevoegd aan onze loonlijst.

U blijft verantwoordelijk

Het is duidelijk dat het werven en selecteren van medewerkers nog altijd in uw handen ligt. U blijft de planning verzorgen en bepaalt wie wanneer werkt, hoe vaak en tegen welk salaris. Smart Services verzorgt de volledige loonadministratie, salarisbetalingen, het opbouwen en uitbetalen van reserveringen, contracten, afdrachten van sociale lasten en de doorbetaling bij ziekte. Kiest u voor payroll, dan kiest u voor meer tijd voor uw medewerkers. U kunt zich namelijk meer focussen op het binden met uw personeel.

Waarom Smart Services?

Bij Smart Services staat de verbinding tussen mensen en relaties centraal. Wij willen graag samen met u groeien en vinden een persoonlijke benadering dan ook van groot belang. Wij zeggen niet voor niets: ‘let’s grow together’. Wij delen onze kennis en ervaring met u. Onze gespecialiseerde salesmanagers zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving en zijn daarmee uw sparringspartner. Wij bieden u een professionele payrollservice en een 100% in eigen beheer payroll software.

Daarnaast wilt u natuurlijk kiezen voor een betrouwbare partner. Dat is Smart Services. Wij zijn aangesloten bij zowel de ABU als de NBBU en zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

Kopje koffie?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens achter in het onderstaande formulier. Wij nemen het werkgeverschap graag van u over. Onze sales managers komen graag bij u langs voor een kopje koffie en uitleg van onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.