Waarom payrolling?

Daarnaast behoudt u de vrijheid van het zelf werven en selecteren van uw vaste en flexibele personeel. Vervolgens brengt u uw flexibele schil onder bij ons. Het grote voordeel voor u is dat wij het juridisch werkgeverschap van u overnemen. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden.

Waarom payrolling via Smart Services?

Nadat u uw nieuwe werknemer heeft ingeschreven via online webportal Pay4me zorgen wij voor de rest. Een inschrijving betekent dat we de juiste gegevens hebben ontvangen, zoals een kopie van het legitimatiebewijs. Zodra alles correct ingevuld en verwerkt is dragen wij zorg voor de salarisverwerking en -betaling, urenadministratie, ziekteverzuim en verzekeringen.

Be smart, choose Smart

Smart Services is niet afhankelijk van externe partijen. Pay4me is in eigen beheer ontwikkeld. Dat is uniek voor een payroll bedrijf. Onze medewerkers staan dagelijks klaar voor al uw vragen. Als u op zoek bent naar een payroll partner neem dan snel contact op met één van onze medewerkers of vul onderstaand contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.