Waarom payrolling?

Daarnaast behoudt u de vrijheid van het zelf werven en selecteren van uw vaste en flexibele personeel. Vervolgens brengt u uw flexibele schil onder bij ons. Het grote voordeel voor u is dat wij het juridisch werkgeverschap van u overnemen. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden.

Waarom payrolling via Smart Services?

Nadat u uw nieuwe werknemer heeft ingeschreven via online webportal Pay4me zorgen wij voor de rest. Een inschrijving betekent dat we de juiste gegevens hebben ontvangen, zoals een kopie van het legitimatiebewijs. Zodra alles correct ingevuld en verwerkt is dragen wij zorg voor de salarisverwerking en -betaling, urenadministratie, ziekteverzuim en verzekeringen.

Be smart, choose Smart

Smart Services is niet afhankelijk van externe partijen. Pay4me is in eigen beheer ontwikkeld. Dat is uniek voor een payroll bedrijf. Onze medewerkers staan dagelijks klaar voor al uw vragen. Als u op zoek bent naar een payroll partner neem dan snel contact op met één van onze medewerkers of vul onderstaand contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.