Wat zijn de voordelen van payroll?

Het grootste voordeel: focus op ondernemen

Veel bedrijven denken dat payroll alleen geld kost en zien dit als nadeel. Zij vergeten echter dat er vele voordelen aan zijn verbonden. Payroll bij Smart Services geeft zekerheid waardoor u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Maar ‘wat zijn eigenlijk de voordelen van payroll’, vraagt u zich nu af.

Minder werkgeversrisico’s 

Bij payroll hoeft u zich geen zorgen meer te maken om arbeidsrechtelijke risico’s. Wij nemen deze van u over als u het werkgeverschap van uw personeel aan ons overdraagt. Met onze payroll dienstverlening wordt Smart Services juridisch werkgever van de medewerkers, hierdoor heeft u geen werkgeversrisico’s meer.

Minder bewerkelijke administratie

Door te kiezen voor payroll, kunt u zich (weer) volledig richten op de kernactiviteiten van uw organisatie. Wij verzorgen de uitbetaling van salaris en reserveringen, de uitgifte van loonspecificaties en jaaropgaven, en de inhoudingen en afdrachten van sociale premies.

Betrokken personeel

Wanneer u kiest voor payroll, nemen wij de verloning van uw personeel over. Echter blijft u zelf verantwoordelijk voor de werving, selectie, inroostering en de dagelijkse begeleiding van uw medewerkers op de werkvloer. Op deze manier blijft u betrokken bij u personeel. U kunt zelfs meer tijd met hen vrijmaken, waardoor de binding tussen personeel en bedrijf sterker wordt.

Flexibele contracten

Wij bieden u jaren aan flexibiliteit: 5,5 jaar om precies te zijn. In fase A verstrekt Smart Services een onbeperkt aantal aan contracten. In fase B kunt u gebruik maken van 6 contracten. Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment de overeenkomst met uw medewerker beëindigen. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening aangezien er geen opzegtermijn of een minimale afname van uren wordt gehanteerd.

Ziekteverzuim

Met Smart Services betaalt u alleen voor de uren die de medewerker daadwerkelijk bij u heeft gewerkt. Mocht uw medewerker dus onverhoopt ziek worden, dan heeft u géén loondoorbetalingsverplichting. Daarnaast draagt Smart Services het ziekterisico. Wij begeleiden uw medewerker bij ziekteverzuim, dragen zorg voor de betaling van uw zieke medewerker en verzorgen de betermeldingen. Een zorg minder, zodat u ander personeel kunt regelen.

Be smart, choose Smart

Overtuigd van de voordelen van payroll? Smart Services is de professionele en betrouwbare partner waar u naar zoekt. Dé partner voor uitbesteding van al uw facturatie, salarisbetalingen en belasting- en premieafdrachten. Zo kunt u zich zorgeloos richten op uw kernactiviteiten, zonder dat u de controle over uw administratie verliest.

Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. Wij nemen het werkgeverschap graag van u over. Onze sales managers komen graag bij u langs voor een kopje koffie en uitleg van onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.