Voor wie is payroll interessant?

Voor iedereen met personeel

Vanwege het gemak, de verhoogde flexibiliteit en het beperken van risico. Ondernemen is weer de focus. Dat is de meest voorkomende reden waarom bedrijven gebruik maken van payroll. U kunt zich weer richten op de kernactiviteiten. Vaak bent u als ondernemer onnodig veel tijd kwijt aan bijvoorbeeld het regelen van de personeelsadministratie en de ziekteverzuimbegeleiding. Medewerkers zelf in dienst nemen brengt namelijk verantwoordelijkheden en verplichtingen met zich mee. Bij payroll hoeft zich daar niet mee bezig te houden. Geen administratieve lasten en arbeidsrechtelijke risico’s.

In sommige sectoren hebben ondernemers te maken met wisselend personeel. Het personeelsbestand wijzigt regelmatig en er zijn verschillende piekmomenten. Daar komen veel administratieve lasten bij kijken. Door salarisadministratie uit te besteden, kunt u inspelen op uw piekmomenten, besparen op tijd, geld en energie.

Daarnaast wordt er verwacht dat u up-to-date bent van alle wijzigingen in wet- en regelgeving. Ondanks u dit natuurlijk probeert bij te houden, vergt dit veel tijd. Kiest u voor payroll, dan is het payrollbedrijf uw kennispartner. Door de payrollpartner wordt u op de hoogte gehouden van alle wetten en regels die voor u van belang zijn.

Daarnaast biedt payroll vele voordelen. Wij nemen het juridisch werkgeverschap en de bijhorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden van u over.

Be smart, choose Smart

Smart Services is graag de professionele en betrouwbare partner waar u naar zoekt. Dé partner voor uitbesteding van al uw facturatie, salarisbetalingen en belasting- en premieafdrachten. Zo kunt u zich zorgeloos richten op uw kernactiviteiten, zonder dat u de controle over uw administratie verliest.

Wij zorgen dat u weer tijd heeft voor uw personeel en altijd op de hoogte bent en blijft van wet- en regelgevingen rondom personeelszaken. Wij delen onze kennis en ervaring met u en samen bouwen we: ‘let’s grow together’!

Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. Wij nemen het werkgeverschap graag van u over. Onze sales managers komen graag bij u langs voor een kopje koffie en uitleg van onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.