Payrollsoftware

Uw volledige administratie in één online webportal

Smart Services heeft een 100% in eigen beheer ontwikkelde payrollsoftware: Pay4me. U denkt nu waarschijnlijk aan een duur en ingewikkeld pakket dat geïnstalleerd moet worden op de computer. Dat is alles behalve waar. Pay4me is een online webportal dat inzicht biedt en gebruiksvriendelijk is. De online webportal is altijd en overal beschikbaar, waar u ook bent.

In onze payrollsoftware kunt u snel en eenvoudig nieuwe werknemers invoeren of oud personeel verwijderen. Een handige tool wanneer uw personeelsbestand regelmatig wijzigt door wisselend personeel. Naast dat alle contracten online zichtbaar zijn, kunt u ook heel gemakkelijk online contracten aanmaken. U kunt zelfs de nieuwe medewerker een groot gedeelte van zijn persoonlijke gegevens zelf laten invullen. Dat scheelt u weer een hoop tijd. Dit geldt ook voor de urenregistratie. U kunt de uren van het gewerkte personeel zelf invoeren of deze taak aan hen overlaten. Het enige wat u hoeft te doen is de gewerkte uren goedkeuren. Uw personeel kan zelfs onderweg naar huis uren invoeren doordat Pay4me mobielvriendelijk is.

Loopt een contract van een medewerker af? Automatisch krijgt u hiervan een melding zodat u tijd heeft om te schakelen en niet onnodig voor verrassingen komt te staan.  Daarnaast ontvangt u alle management rapportages, facturen en loonstroken in één overzicht. Zo behoudt u controle over de kosten.

Onze payrollsoftware zelf uitproberen?

Wij willen flexibiliteit creëren voor u als klant. Dit doen wij door het juridisch werkgeverschap, met de bijbehorende risico’s en aansprakelijkheden, van u over te nemen. Met de online webportal als onderdeel van onze dienstverlening bieden wij nog eens extra flexibiliteit. Geen papieren administratie meer, maar alles digitaal. Geen traag en complex pakket, maar alles 24/7 online inzichtelijk.

Nieuwsgierig, maar wilt u onze payrollsoftware eerst zelf uitproberen? Dat kan! Onze sales managers komen graag bij u langs voor een demo en vertellen u meer over onze dienstverlening. Ervaar zelf het gemak van Pay4me.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.