Payroll

Zorgeloos ondernemen

U wilt natuurlijk meer flexibiliteit, maar wel alle touwtjes in eigen handen houden. Payroll is dan de perfecte oplossing. U kunt een payrollpartner zien als een externe afdeling van uw organisatie. Als professionele payrollpartner nemen wij het juridisch werkgeverschap, de bijhorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden van u over. U behoudt de focus op uw kernactiviteiten en wij doen de rest.

Als werkgever bent u zelf verantwoordelijk voor het vinden van de juiste medewerker. U maakt de afspraken over de werkzaamheden en het loon. De gewerkte uren worden doorgegeven aan Smart Services en wij zorgen dat uw medewerkers betaald worden. Wij dragen alle werkgeverslasten af. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken zijn uw bedrijf en de binding met het personeel.

Payroll biedt flexibiliteit en gemak. Niet alleen voor u, maar ook voor uw medewerkers. Smart Services zorgt voor een tijdig uitbetaling van de lonen, gegarandeerd pensioensopbouw en flexibele arbeidscontracten. Daarnaast hebben uw medewerkers, net als u, 24/7 inzicht in alle loonstroken en jaaropgaven via onze webportal.

Kopje koffie?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens achter in het onderstaande formulier. Wij nemen het werkgeverschap graag van u over. Onze sales managers komen graag bij u langs voor een kopje koffie en uitleg van onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.