Payroll specialist

Als u zelf de vacatures opvult en uw personeel aanstuurt, maar ze elders op de loonlijst wilt plaatsen spreken we van payrolling. Smart Services is in dat geval juridisch werkgever van uw personeel. Daarentegen blijft u het aanspreekpunt van uw werknemers en blijft u ook verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan uw personeel. Zo blijven alle partijen dé specialist in hun eigen vakgebied.

Smart Services: dé payroll specialist

Smart Services is de payroll specialist voor ondernemers in de horeca en mkb. Waarom is payrolling interessant voor uw organisatie? Bent u zich er bijvoorbeeld van bewust wat het verschil is tussen een payroll specialist en een boekhouder? Als kennispartner zorgen wij er voor dat u op hoogte bent van alle relevante wet- en regelgeving. We regelen niet alleen de salarisuitbetaling, we doen veel meer. Ook ontzorgen we u door:

  • Tijdige en correcte betaling van het salaris.
  • Altijd een actuele cao.
  • Een gegarandeerde pensioenopbouw.
  • En natuurlijk zekerheid.

De voordelen die Smart Services u als werkgever biedt:

  • Flexibiliteit in arbeidscontracten.
  • Altijd toegang tot webapplicatie Pay4me.
  • Juridisch werkgeverschap over personeel wordt gedragen door Smart Services.
  • Ontzorging van salarisadministratie.

Be smart, choose Smart

Als u kiest voor payroll specialist Smart Services, dan kiest u voor gemak en flexibiliteit. Kies voor zorgeloos ondernemen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons. Dit kan via +31 (0)20 67 11 888 of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als u op zoek bent naar de vacature payroll specialist bekijk dan onze vacaturepagina

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.