Payroll offerte

Payroll offerte – vrijblijvende aanvraag

Geheel vrijblijvend sturen wij u een offerte op maat. Of neem telefonisch contact met ons op als u vragen heeft die niet beantwoord worden door onze FAQ-pagina. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Wij nemen het juridisch werkgeverschap graag van u over. Onze sales managers komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Op basis van uw wensen stelt onze sales manger een payroll offerte op maat op voor u. Vervolgens bespreekt u samen de offerte.

Voordelen van payrolling

Smart Services biedt payrolling aan. Dit betekent dat u als ondernemer uw personeel direct in dienst laat komen bij Smart Services. U blijft verantwoordelijk voor het werven en selecteren van uw personeel, wij nemen het juridisch werkgeverschap op ons en alle administratieve lasten. Nog meer voordelen:

  • Beperking van arbeidsrechtelijke risico’s;
  • Minder bewerkelijke administratie;
  • Betrokken personeel;
  • Flexibele contracten;
  • Smart Services draagt het ziekterisico.

Vraag een vrijblijvend offerte aan of maak een afspraak met één van onze sales managers. Zij komen graag bij u langs voor een kopje koffie en uitleg van onze dienstverlening.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.