Payroll mkb

Wat houdt payroll voor mkb in?

Wanneer u payroll voor mkb kiest bij Smart Services, geeft u alle administratieve taken en risico’s van het werkgeverschap uit handen. Administratieve handelingen, zoals salarisbetalingen, het opstellen van arbeidscontracten en ziekteverzuim behoren dan tot de werkzaamheden van een payrollbedrijf, zoals Smart Services.

Natuurlijk houdt u zelf de regie in handen. U blijft uw personeel aansturen: u verzorgt de planning, bepaalt wie wanneer werkt en tegen welk salaris. Op zoek naar een nieuwe medewerker? Dan bent u verantwoordelijk voor de werving en selectie hiervan. Wanneer u de juiste medewerker heeft gevonden, meldt u deze aan bij Smart Services en wordt deze toegevoegd aan onze loonlijst. Vervolgens zorgt Smart Services dat zij op tijd hun loon ontvangen.

Flexibiliteit & focus op ondernemen

Het grootste voordeel: u kunt zich focussen op het ondernemen. Minder werkgeversrisico’s voor u, want wij zijn juridisch werkgever. Daarnaast bieden wij u jaren aan flexibele contracten, namelijk 5,5 jaar. U kunt hiermee ook op ieder gewenst moment de overeenkomst met uw medewerker beëindigen. Kortom payroll voor mkb is ideaal, want er zijn nog meer voordelen:

  • Minder werkgeversrisico’s;
  • Minder bewerkelijke administratie;
  • Focus op het ondernemen;
  • 5,5 jaar aan flexibiliteit;
  • Begeleiding bij ziekteverzuim;
  • Alles 24/7 inzichtelijk in online webportal Pay4me;
  • Goed werkgeverschap;
  • Uitgebreide management rapportages.

Be smart, choose Smart

Smart Services is de professionele en betrouwbare partner waar u naar zoekt. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op. Wij nemen het werkgeverschap graag van u over. Onze sales managers komen graag bij u langs voor een kopje koffie (of thee) en uitleg van onze dienstverlening.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.