Payroll horeca

Smart Services is gespecialiseerd in payrolling. Horeca is één van de markten die wij voorzien van onze services. Payrolling biedt horecaondernemers een flexibele schil aan in het vaste personeelsbestand. U kunt daarbij denken aan drukke piekmomenten waarbij u tijdelijk meer personeel wilt inzetten. Hierover geven we u graag advies.

Payroll horeca: twee woorden die onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Horeca is van nature een bedrijfstak waarin veel wisselende arbeidsovereenkomsten worden toegepast. Payroll is de uitkomst voor veel horecaondernemers. Het juridisch werkgeverschap wordt door het payrollbedrijf overgenomen. De werving en selectie van uw personeel blijft u zelf doen. Daarmee blijft u zelf verantwoordelijk voor het aannemen van het beste horecapersoneel.

Voordelen payrolling voor horeca

De voordelen van payrolling voor horecaondernemers gaat verder dan alleen het overnemen van juridisch werkgeverschap. Door gebruik te maken van onze payroll ontzorgen wij uw bedrijf. Als u gebruikmaakt van onze diensten nemen wij de belangrijkste werkgeversrisico’s over van u.

Wij zijn verantwoordelijk voor:

  • doorbetaling bij zieke werknemer;
  • ontslagkosten van werknemer na ontslag;
  • afdragen werkgeverslasten;
  • uitbetaling lonen.

Uw werknemers krijgen hun loon altijd op tijd uitbetaald en hebben een gegarandeerde pensioenopbouw. Als werkgever blijft u zelf verantwoordelijk voor het aannemen en inroosteren van uw personeel. De overige personeelszorgen neemt Smart Services van u over.

Drukke feestdagen

Heeft u het tijdens de feestdagen heel druk? Moeten uw nieuwe medewerkers snel aan de slag? Nieuwe medewerkers kunnen snel worden ingevoerd in onze software. U en/of uw medewerker voert de juiste gegevens en bijbehorende documenten in, wij doen de rest. Heeft u interesse in de dienstverlening van Smart Services? Neem dan contact met ons op of laat uw gegevens achter in onderstaand formulier. Onze sales managers komen graag bij u langs om kennis te maken en een uitleg te geven over onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.