Payroll Haarlem

Bent u een ondernemer in Haarlem en op zoek naar een geschikte payroll partner? Wij nemen als payroll organisatie ook het werkgeverschap over van u, niet alleen de loonadministratie.

Payroll service Haarlem

Door gebruik te maken van onze dienstverlening kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten. Benieuwd naar de voordelen van payrolling?

Voordelen payrolling door Smart Services:

  • Ontzorging en tijdsbesparing;
  • Juridisch werkgeverschap;
  • 100% betrouwbaar, NEN 4400-1 gecertificeerd;
  • Webapplicatie Pay4me 24/7 bereikbaar;
  • Vaste cliënt support medewerker en relatiemanager.

Smart Services is al ruim 10 jaar de professionele partner voor uitbesteding van onder andere facturatie en salaris uitbetalingen. In de afgelopen periode hebben we een ruime ervaring opgebouwd in het ontzorgen van onze klanten door hen te ondersteunen met onze payrolling. Inmiddels werken er dagelijks ruim 25 medewerkers bij Smart Services. Zij staan dagelijks paraat om uw vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld de laatste wetswijzigingen. Ook leggen ze u graag uit hoe u zelf een nieuwe medewerker kunt invoeren in Pay4me.

Payrolling met Pay4me

Onze dienstverlening sluit naadloos aan bij uw onderneming. Alle benodigde documenten vult u in via Pay4me, onze online backoffice die 24/7 bereikbaar is. Smart Services is niet afhankelijk van externe partijen. Pay4me is in eigen beheer ontwikkeld. Dat is uniek voor een payroll bedrijf, niet alleen in Haarlem maar in heel Nederland.

Heeft u specifieke wensen voor uw backoffice? Bespreek ze dan met uw relatiemanager. Onze medewerkers staan dagelijks klaar voor al uw vragen. Als u op zoek bent naar een payroll partner neem dan snel contact op met één van onze medewerkers of vul onderstaand contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.