Payroll constructie

U heeft uw handen vol aan de dagelijkse werkzaamheden, de salarisadministratie hangt als een zware last om uw nek. Het uitbesteden van uw salarisadministratie is dan in goede handen bij Smart Services.

Wat is een payroll constructie?

Via een payroll constructie wordt het payroll bedrijf juridisch werkgever van uw personeel. Dat betekent dat uw personeel bij Smart Services in dienst komt. Daarnaast neemt Smart Services zowel de administratieve en financiële verplichtingen als de arbeidsrechtelijke risico’s over. Daarentegen blijft uw bedrijf zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden.

Waarom een payroll constructie?

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan een payroll constructie. Het allerbelangrijkste is dat u zorgeloos kunt ondernemen. U kunt zich daardoor compleet focussen op uw dagelijkse werkzaamheden zonder dat u zich daarbij druk hoeft te maken over uw salarisadministratie. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen meer te maken over bijvoorbeeld loonstroken, jaaropgaven, betalingen en loonbeslagen.

Hoe werkt een payroll constructie?

U heeft besloten uw personeelsadministratie uit te besteden, maar u heeft nog een aantal vragen over hoe dat dan precies werkt. Zo vraagt u zich af of u zelf het ziekteverzuim moet regelen. Dan hebben we goed nieuws, dat regelen wij voor u.

Wat regelen we allemaal voor u:

  • Salarisadministratie
  • Voorfinanciering van de lonen
  • Ziekteverzuim

Daarnaast zijn onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de payrollbranche, politieke ontwikkelingen en informeren ze u waar nodig over wijzigingen in wet- en regelgeving. Onze medewerkers staan dagelijks klaar voor al uw vragen. Als u op zoek bent naar een payroll partner neem dan snel contact op met één van onze medewerkers of vul onderstaand contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.