Payroll Amsterdam

Hoe werkt het: payroll Amsterdam van Smart services?

Payroll van Smart Services is de perfecte oplossing als u meer flexibiliteit wilt, maar de controle over uw administratie wilt behouden. Wij nemen het juridisch werkgeverschap en de bijhorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden van u over. U kunt ons zien als een externe afdeling of partner van uw organisatie.

Het werven en selecteren van medewerkers blijft nog altijd in uw handen liggen. Wie wanneer werkt, hoe en tegen welk salaris blijven uw verantwoordelijkheden. Smart Services verzorgt de volledige loonadministratie, salarisbetalingen, het opbouwen en uitbetalen van reserveringen, contracten, afdrachten van sociale lasten en de doorbetaling bij ziekte. Kiest u voor payroll, dan kiest u voor meer tijd voor uw medewerkers. U kunt zich namelijk meer focussen op het binden met uw personeel.

Payroll Amsterdam: wat zijn de voordelen?

Naast dat payroll u zekerheid en flexibiliteit biedt, kunnen wij u nog meer voordelen garanderen:

  • minder werkgeversrisico’s;
  • minder bewerkelijke administratie;
  • juiste en stipte verloningen;
  • u blijft betrokken bij u personeel;
  • flexibele contracten;
  • geen zorgen omtrent ziekteverzuim.

Be smart, choose Smart

Als u kiest voor payroll van Smart Services, dan kiest u voor gemak en flexibiliteit. Kies voor zorgeloos ondernemen! Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons. Dit kan via +31 (0)20 67 11 888 of vul onderstaand formulier in. Wellicht kunnen wij dan binnenkort samen een kopje koffie drinken en alle payroll mogelijkheden bespreken.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.