Werken bij

Wij zijn dé professionele en betrouwbare payrollpartner. Als team hebben wij één doel voor ogen: het creëren van flexibiliteit voor de klant.

Samen sterk

Smart Services vormt samen met Holland Payroll, Nextpayroll, freelance freek., Pay for People en Tentoo een uniek platform voor payrolling in het algemeen en backoffice dienstverlening in het bijzonder: Brisker Group. Met speciaal in eigen beheer ontwikkelde software, bedienen wij elk een specifiek deel van de markt: intermediairs, corporates (grootbedrijf), kennismigranten, freelancers en MKB- en horecabedrijven. Werken bij Smart Services betekent ook de verbintenis zoeken met de labels van Brisker Group. Wil jij bij ons komen werken? Bekijk onze vacature.

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.