Wij zijn Smart Services

Daar waar het allemaal begon, op een kleine zolderkamer op het Rokin. Twee vrienden die elkaar kenden uit de uitzendbranche kwamen in 2007 samen en startte met hun ervaringen Smart Services op. Beiden met maar één doel voor ogen: het ontlasten en ontzorgen van organisaties.

Het Smart Team werd steeds groter en de werkruimte tè klein. Daarom verhuisde zij naar het authentieke grachtenpand aan de Keizersgracht. Als team op de fiets naar kantoor en in de pauze genieten van heerlijke lunches aan de grachten. Vanuit hartje Amsterdam bieden wij al 10 jaar persoonlijke service op maat. Wij zijn de professionele payrollpartner voor iedere organisatie met flexibele krachten.

Slimme service. Dat is wat wij bieden: een totaal­pakket aan administratieve oplossingen. U geeft uw personeels- en salarisadministratie uit handen, wij delen onze kennis en ervaring.

Persoonlijk. Wij zoeken de verbintenis op met onze klanten door een persoonlijke benadering. Die verbintenis die u ook opzoekt met uw personeel. Samen bouwen aan een sterke verbinding. Vandaar onze slogan: ‘let’s grow together’.

Betrouwbaar. Naast professioneel, ook betrouwbaar. Wij zijn aangesloten bij zowel de ABU als de NBBU. Deze brancheorganisaties bewaken de kwaliteit van de dienstverlening en hebben daarvoor strikte gedragsregels opgesteld. Daarnaast zijn wij ook NEN 4400-1 gecertificeerd. Deze norm stelt strenge eisen en criteria aan de personeels- en salarisadministratie.

Eén organisatie. Medio 2017 is Smart Services gaan samenwerken met Holland Employment Experts (voorheen Holland Payroll), Pay for People en Tentoo. Samen vormen wij één organisatie. Wij bundelen onze kennis, kunde en kracht en vormen zo een sterke en betrouwbare kennispartner en dienstverlener op alle gebieden van de arbeidsmarkt.

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.