Loonadministratie uitbesteden

Wat houdt loonadministratie in?

Het voeren van de loonadministratie is een nauwkeurige bezigheid. De loonadministratie bestaat uit verschillende formulieren en berekeningen, denk aan loonstroken, jaaropgaven en loonaangiften. Deze zijn van belang om het loon en verschuldigde bedragen te berekenen zoals loonbelasting en pensioenafdrachten. Zo heeft u, maar ook de belastingdienst, inzicht in gegevens van medewerkers en loonbetalingen. Een kleine fout in de loonadministratie of te laat betalen van uw medewerkers kan dan soms grote gevolgen hebben.

Door de loonadministratie uit te besteden bij Smart Services, heeft u daar geen omkijken meer naar. Als professionele payrollpartner nemen wij het juridisch werkgeverschap, de bijhorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden van u over. U kunt zich volledig richten op het zorgeloos ondernemen. Wij bieden u meer flexibiliteit, maar tegelijkertijd houdt u de touwtjes in eigen handen. Smart Services verzorgt de volledige loonadministratie, salarisbetalingen, het opbouwen en uitbetalen van reserveringen, contracten, afdrachten van sociale lasten en de doorbetaling bij ziekte. Het voeren van een stipte en correcte loonadministratie draagt positief bij aan de omzet en de binding met uw personeel.

Neem de stap: uitbesteden

Het uitbesteden van uw loonadministratie kan u als ondernemer veel tijd, geld en energie besparen. Kiest u voor payroll, dan kiest u voor meer tijd voor uw medewerkers. U kunt zich namelijk meer focussen op uw kernactiviteiten en het binden met uw personeel. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van alle wijzigingen binnen cao’s en het arbeidsrecht. Met ons als partner hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Benieuwd naar wat u mag verwachten? Op basis van uw specifieke wensen, doen wij u graag een voorstel op maat. Neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.