Meer ondernemen

Het Rotterdamse Pay for People is een serieuze speler in de payroll- en backofficemarkt. Met meer dan zeventien jaar ervaring, een immer groeiend klantenbestand en unieke, in eigen beheer ontwikkelde software, beweegt Pay for People zich laatste jaren steeds meer naar een platform voor payrolling in het algemeen en backofficedienstverlening in het bijzonder. Dat was precies wat Smart Services, volgens directeur Rogier van der Voort, nodig heeft. “We werken met twee verschillende applicatiesystemen die we, om schaalgrootte te realiseren, op korte termijn moeten integreren. We stonden voor de uitdaging, gaan we het zelf doen of sluiten we ons aan bij een gerenommeerde partij? Pay for People komt precies op het juiste moment en brengt ons wat we zoeken: één geïntegreerd platform. Daarnaast kunnen we ons nu ook weer meer richten op ondernemen in plaats van managen. Dat is toch wat we het liefst doen.”

Veel kansen

Een maand geleden nam Pay for People ook al Holland Payroll over. Luyten zei over deze overname, dat de organisatie in haar huidige hoedanigheid blijft bestaan en dat ook de dagelijkse leiding in handen blijft van de zittende directie. Dit geldt ook voor Smart Services. De 23 medewerkers blijven werkzaam in het vertrouwde pand aan de Amsterdamse Keizersgracht en hun vaste klanten bedienen. Luyten: “Boven alles, biedt deze overname ons allebei veel kansen. Wij bieden Smart Services de voordelen van schaalgrootte en zij helpen onze marktpositie te verstevigen. Zo versterken we elkaar.”

Selectieve overnames

Vorig jaar juli sloot Pay for People een samenwerkingsverband met participatiemaatschappij Waterland om haar groeiambities verder te realiseren. Luyten: “We willen graag een ondersteunende rol spelen voor partijen waar efficiënte processen zeer belangrijk zijn. Selectieve overnames zoals die van Smart Services en eerder Holland Payroll, maken daar onderdeel van uit.”

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.