Niet-werkende printer

De printer wordt door 35% van de werknemers gebruikt om grote lappen tekst te printen. Daarnaast print 37% het apparaat om aantekeningen af te drukken. Ook zegt bijna 50% een niet-werkende printer vervelend te vinden als deze vastloopt. Vervolgens ergert 44% zich aan een technische storing.

Grootste frustraties op de werkvloer

Niet kunnen printen is één van de grootste frustraties. Toch denkt 75% van de werknemers over 10 jaar nog steeds te printen. Niet slim volgens Nando Akkermans, directeur van The Clever People. “Digitalisering heeft bedrijven veel gebracht, maar de voordelen van papier gelden nog steeds. Organisaties doen er goed aan om een plan te hebben over welke informatie digitaal en welke op papier beschikbaar moet zijn. Veel kantoren kunnen nog veel slimmer werken.” Aldus Akkermans.

Top 5 frustraties op de werkvloer

  1. Luidruchtig bellende collega’s;
  2. Onhygiënische wc’s;
  3. Te hard toiletpapier;
  4. Ontbreken van werkplezier;
  5. Te laat komen van collega’s.

Top 4 frustraties IT-gerelateerd

  1. Computer of netwerk die vastloopt;
  2. Niet-werkende printer;
  3. Werken in verschillende documentversies;
  4. Thuiswerken niet mogelijk.

Bron: ManagersOnline, 30 januari 2018

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Beste bezoeker,

Al geruime tijd is Smart Services onderdeel van Brisker Group. Brisker Group is de naam van de moedermaatschappij waar de labels Pay for People, Tentoo en Holland Employment Experts onder vallen. Samen zijn wij de grootste juridisch werkgever van flexibele arbeidskrachten in Nederland. Brisker Group kan ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk.

Als volgende logische stap in de samenvoeging van deze organisaties zal de bedrijfsnaam Smart Services niet langer zelfstandig gevoerd worden. Onze bedrijfsnaam verandert, maar onze dienstverlening aan u blijft zoals u die van ons gewend bent. Voortaan valt onze dienstverlening onder één van de andere Brisker-labels.

+ Voor intermediairs

Pay for People - de HR-dienstverlener voor intermediairs

Inloggen Pay4meBezoek de website
+ Voor opdrachtgevers en freelancers

Tentoo - de HR-dienstverlener voor opdrachtgevers

Inloggen Pay4meBezoek de website

Per 1 januari 2021 is de website van Smart Services niet meer bereikbaar.